Follower yg ke-100

Assalamualaikom....haha...korang da tgk tajok tu an?? sO korang taw la...setelah 3 weeks aku jd blogger...akhirnya dah 100 follower aq..ahha...bangga tuh!! Da lame da x post secara personal nie...sblom nie dok post bnde2 facts je....aq taw rmai je org len yg dah ade beratus2 n beribu2 ...x kecoh ponnn!!! (ko nak kecoh pehal??) Weh sukati aq la...Aq newbie kowt..ko x taw prasaan aq..haha...whatever!! Trimas diucapkan kpd follower aq yg len n yg ke-100, EYFAalias  (name yg die letak kat shoutbox...name sbena..tgk kat blog die,special cket!!)....Aq knal die kat page sahabat blogger kat fb...(takdir....hehe~)....so aq nak promote la blog die cket walaopon die lg famous dary aq hahaha..nie hah blog die!!






 so....thnx sume follower aq....harap dpr trus memfollow aq...hehe~ so kepada cik EYFAalias .....awk bace atao x entri nie...i dun care!! muahahaha....tp  awk kene lucky draw ler...Bye...stakat itu shj...

2 comments:

EYFAalias said...

woah ! macam kenal aje minah ni. Eh eh! 3 weeks dah dapat 100 followers? kite berbulan-bulan baru dapat 100++ nampak sangat awak lagi macho dari kite. huhuhu. btw, congrats and keep blogging yaw :)

Encek Khoree said...

haha....awk la tuh!!...alaaa...nsb jer tuh!!

Post a Comment