KAPEL-Perlu atau tidak??

Bear nie pun ade teman
Assalam...Khoree suker merapu mula merapu lagi..kali nie nak bincang dengan korang pasal kapel nie..bukan apa...aku tengok la kan budaya kapel nie memang macam dah jadi satu kebiasaan di Malaysia nie..budak sekolah rendah pon dah ada awex/gf/bf..aku rasa terkilan gak la...korang nie add maths , biologi, fizik, kimia boleh dapat A... tp pendidikan Islam failed macam mana nak tahu benda2 macam nie (Ececece)..tapi aku cakap nie pasal rumate aku pun ketiga-tiga mereka ada gf. Aku je masih single..huhu...sapa la nak kat aku kan..tapi bagi aku la kan...kapel nie ada baik buruknya..tapi rasanya lagi banyak buruk kot...sory la sesiapa yang ada awex/ balax...tapi bukan semua tau...segelintir..Bayangkan ...kalau awex/balax korang kol pagi2 pukul 4 atau 5 pagi camtu...dalam bilik aku la contohnya...korang layan x?? kalau layan bagus lar...Kalau kawan aku..awex dia kol pagi2 macam 2..konfem x bangun so aku la yang terseksa di sini..aku nie kan well...jenis yang mudah nak bangun dari tidur so xleh da nak tidur lepas itu..macam alarm clock pulak jadinya...Perkataan-perkatan kiasan / manis2 dah berbuih aku dengar...Sweetheart, Sayang, Manis Cinta, Manis kuih bulan, Ayunk, Si Tomey n etc...macam2 panggilan ada.So setakat itu sahaja post untuk kali ini...semoga sesiapa yang ade awex/balax tu bahagia samapai akhir hayat ok..assalaM

8 comments:

bintang sakura said...

yup....sy sokong....couple itu haram......lbih baik kita jauh kn........tingktkn pgetahuan agama..

Muhd Amirul said...

stdy suda buat mse ni..
xpyh fikir lg pasal bnda ni..
fikir pasal mak bapak lg baik..

Encek Khoree said...

hmm...betul 2...x payah la nak menggatal skrg nie..lagipon berapa banyak pasangan kapel yang boleh naik pelamin skali..hihihi..tapi kalau ada yang boleh kekal bagus la..wink2

Adi-Aizuddin said...

mane shoutbox????

:: Dee Apit :: said...

hehe..klu x nk jaga pagi2 pesan kat roomate hp tu buat silent~..^_^..confirm klu awex dyaorang kol pun u x kn terjaga punya..

EYFAalias said...

couple tu sebenarnya haram kalau tak silap eyfa. eyfa pernah baca pasal benda ni. tapiiiiiii.....eyfa dah TER ada bf lah. ce mana? Huk huk huk...

~nunaa~ said...

pada saya,kapel tu is nothing..
baik aja bercinta selepas kahwin.
ada yang kapel ja indah,lepas kawen,hampeh..
sama la mcm room8 saya kat kolej..

althafunisa said...

si kucing yg tomei n manja...saya dah follow kamu juga...

Post a Comment